Madbilleder

PowerPoint skabelon Vil du undgå kedelige hulter-til-bulter amatør slides og tekst-tunge-bullet præsentationer?
Få en skabelon som du kan bruge, når du skal lave online seminarer, foredrag eller firmapræsentioner.

Du sender logo og billeder samt evt. tidligere præsentationer. På basis af dette samt interview (møde eller skype) udarbejder jeg designforslag til din PowerPoint skabelon. Skabelonen vil bestå af en master forside + diverse undersider alt efter behov. 

PowerPoint "smuksering"  Står du for at skulle holde en præsentation og synes din præsentation trænger til et grafisk løft? 

Jeg tilretter din præsentation efter behov. Det kan være en hurtig gennemgang (se eksemplet). Eller det kan være en grundig gennemgang med forslag til udskiftning af teksttung information til infografik, grafer eller modeller. 

Word skabelon Søger du en løsning til din kommunikation på e-bog, projektreferencer eller andre udgivelser i pdf, som ikke behøver at være state-of-the art grafik, men en solid flot skabelon, som du selv kan bruge? 

Du sender mig relevant materiale og vi tager en snak om dine behov (møde eller skype). Dernæst udarbejder jeg et par forslag til layout og vi aftaler next step. 

Word assistance Står i for at skulle lave et stort tilbud? Kender du det med at formatering skrider og indholdsfortegnelsen ser mystisk ud? Jeg arbejder freelance i virksomheder i perioder med travlhed, hvor der skal holdes snor i masteren og det endelige dokument skal stå skarpt. Assistance med infografik, billedebehandling, projektreferencer kan selvfølgelig kombineres.

Undgå at bruge timer på at genoprette formateringen i Word, specielt når firmaet har allermest travlt. Aftal et møde og hør om mulighederne.