Lolligo betyder blæksprutte på latin. Sådan én er jeg :-)

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med alt fra ideudvikling af messekoncepter og udarbejdelse af grafiske produkter til tekstforfatning og oversættelse og meget mere. Mine kunder er typisk virksomheder, der i perioder har brug for en ressource, men som ikke har brug for at ansætte en medarbejder.

Lolligo består af én blæksprutte; Jeg hedder Annette Egmuth Bentzen.

Jeg har stor erfaring med at være blæksprutte og har gennem mange år skærpet og udvidet kompetencerne - så værktøjskassen er godt fyldt! Jeg er oprindelig uddannet engelsk, tysk og fransk korrespondent. Jeg er nysgerrig og holder rigtig meget af at lære. Siden 2008 har jeg blandt andet uddannet mig løbende i grafisk design. Jeg har taget kurser efter interesse, men jeg samler nogle af fagene i et afgangsprojekt til en akademiuddannelse i kreativitet og design på DJMX til sommer. Derudover har jeg en NLP practioner, som er et kursusforløb i kommunikation og senest har jeg afsluttet ”kommunikation i praksis” på CPH Business. Se mere på min profil på linkedin 

Ja så har jeg et certifikat i kajak, danser salsa, står på ski og rulleskøjter og har et skønt og aktivt liv med min mand og vores voksne børn og børnebørn.

Om mig

Kontakt

Send en besked eller kommentar:

LOLLIGO Design & Kommunikation

Pulsen 5C

DK-4000 Roskilde

Telefon 2728 7037

Kontakt@lolligo.dk

 

                                                             

LOLLIGO Design & Kommunikation

Telefon 2728 7037 - kontakt@lolligo.dk